Едуард Трегубов прийняв участь з засіданні Комітету з питань інтелектуальної власності Американської торговельної палати в Україні

12.09.2019

12 вересня 2019 року в офісі Американської торговельної палати в Україні відбулось чергове засідання Комітету з питань інтелектуальної власності, в якому взяли участь представники бізнесу та юридичних компаній України.

На засіданні обговорювався проект закону України № 1230, яким передбачається внесення змін до Митного кодексу України з метою захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України. Одним з найбільш дискусійних питань виявилось запропоноване в законопроекті визначення терміну «контрафактні товари» та практичні наслідки для бізнесу в разі його запровадження в редакції законопроекту № 1230. Учасники засідання домовились запропонувати альтернативну дефініцію терміну «контрафактні товари», яка б відповідала іншим нормам чинного законодавства України та сприяла ефективному захисту прав інтелектуальної власності під час переміщення товарів через митний кордон України.

В засіданні взяв участь партнер Фірми Едуард Трегубов.