Юрій Леонов взяв участь у роботі IV Конференції «Корпоративна безпека»

07.11.2019

Партнер, керівник практики корпоративної безпеки Юридичної фірми «Салком», Юрій Леонов 6 листопада взяв участь в роботі IV Конференції «Корпоративна безпека», організованої Асоціацією професіоналів корпоративної безпеки України (АПКБУ).

На конференції обговорювалися такі найважливіші теми, як корупція і безпека бізнесу; управління безпекою бізнесу; індустрія безпеки; інновації і технології в сфері безпеки. Всі озвучені спікерами в ході панельних дискусій теми були дуже актуальними та присвячені сучасним реаліям, що свідчать про неналежнийстан захисту бізнесу в Україні та вимагають від держави вжиття більш ефективних заходів щодо забезпечення належного захисту права приватної власності та безпеки бізнесу.

Юридична фірма «Салком» приділяє велику увагу питанням правового забезпечення створення та впровадження у практичну діяльність компаній систем корпоративної безпеки бізнесу. Мета фірми - за будь-яких обставин надавати нашим клієнтам своєчасну та ефективну допомогу у захисті бізнесу від протиправних посягань.