Євген Кубко відвідав KYIV ARBITRATION DAYS 2019

12.09.2019

13 вересня відбулася щорічна конференція для фахівців в області міжнародного арбітражу «KYIV ARBITRATION DAYS 2019: мислити глобально!», участь в якій взяв президент ЮФ «Салком» Євген Кубко.

На заході обговорювалися празькі правила отримання доказів у міжнародному арбітражі,медіація міжнародних спорів, кібербезпека, етика в інвестиційному арбітражі та багато інших актуальних питань.

Спікери з багатьох країн світу поділилися міжнародним досвідом. Шарон Онг (Сингапур), Хеіді Мерікалла-Теір (Фінляндія), Олександр Скард (Велика Британія) розповіли про медіацію міжнародних спорів. Експертний склад представників 3-х країн: Томас Вильямс (Катар), Даніель Грейнедер (Швейцарія) та Джеймс Кастелло (Франція) говорили про те, як празькі правила гармонізують міжнародну практику, допомагають універсалізувати її. Ніколаус Пітковітц (Австрія), Вероніка Кором (Франція) та Джонатан Гімблетт (США) розповідали про технологічну гонку озброєнь, докази, отримані через хакінг, а також про віруси, маніпуляції, фейки та інші небезпеки.
Зі спеціальною доповіддю «Досвід Нафтогазу в арбітражі» виступив CEO НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв, який ділився досвідом врегулювання конфліктних ситуацій.